De Top 5 Maine Coon Catteries in Nederland

Maine Coon katten behoren tot de meest geliefde rassen ter wereld, en als je overweegt om er een in je leven te verwelkomen, wil je zeker weten dat je bij een gerenommeerde cattery terechtkomt.

In dit artikel nemen we je mee op een reis door Nederland om de top 5 Maine Coon catteries te ontdekken waar je prachtige Maine Coon kittens kunt vinden.

1. Limon Coons – Drenthe

Limon Coons is een gerespecteerde Maine Coon cattery in Drenthe. Ze staan bekend om hun prachtige kampioenslijnen en bieden Maine Coon kittens aan, sommige zelfs met polydactyle poten. Als je op zoek bent naar een Maine Coon met stamboom, is dit de plek om te verkennen.

Let op: Vanwege de hoge vraag naar dit populaire ras, maken ze gebruik van een wachtlijst. Meldt je hier aan voor deze wachtlijst.

2. Cattery du Chatternelle – Zuid-Holland

Cattery du Chatternelle is een van de vele geweldige Maine Coon catteries in Nederland. Ze hebben een lange geschiedenis van fokken en bieden goed verzorgde Maine Coon kittens aan.

Momenteel is hun website echter offline gehaald, dus het bezoeken hiervan is niet mogelijk.

3. Majestic Maine Cattery – Noord-Brabant

De Majestic Maine Cattery staat bekend om hun verantwoorde fokpraktijken en toewijding aan het ras. Als je op zoek bent naar een Maine Coon met een geweldig karakter, dan is dit een cattery om te overwegen.

4. Cattery Macadamia – Den Haag

Cattery Macadamia in Den Haag is een geweldige plek om vitaal en klassiek type Maine Coons te vinden. Ze streven naar het fokken van katten zoals de natuur ze bedoeld heeft.

5. Maine Coon cattery Millbridge – Gelderland

Deze cattery is gespecialiseerd in het fokken van Maine Coon katten en heeft vaak kittens beschikbaar. Ze hebben ook deelgenomen aan Fife shows en staan bekend om hun toewijding aan het ras. Neem hier contact met ze op.


Bij het overwegen van het adopteren van een Maine Coon kat, is het belangrijk om bij een gerenommeerde cattery te zoeken. Deze top 5 catteries in Nederland kunnen je helpen om de perfecte Maine Coon voor jouw gezin te vinden.

Geef een reactie

Katdootje
De waardering van www.katdootje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1355 reviews.