Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 30 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Hoe gaat dit in zijn werk?

-uw retour kunt u binnen 30 dagen na ontvangst melden bij ons per e-mail aan info@katdootje.nl

-u ontvangt dan van ons een retourformulier.  Na ontvangst van het retourformulier heeft  u  vervolgens 14 dagen om het product daadwerkelijk terug te sturen. Zoals u kunt begrijpen nemen wij geen gebruikte producten retour.

-retourneren  kan in de herbruikbare verzenddoos, denkt u er daarbij aan het retourformulier in te vullen en in de doos bij uw aankoop bij te voegen

-na ontvangst van het retourpakket zullen wij binnen 14 dagen het orderbedrag terugstorten, mits het product door ons in goede orde ontvangen is.

Herroepingsrecht

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@katdootje.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.