Over Katdootje?

Het ontstaan van katdootje

Enkele jaren geleden startte ik mijn kadowinkel in het centrum van Middelburg.

Omdat het mooie pand waar we gehuisvest zijn :de Groote Catte “heet ,wilde ik enkele katten voor aan de gevel maken. Dagelijks worden deze gefotografeerd en kwamen klanten vragen of ik ze wilde verkopen. Zo werd langzaamaan het idee voor Katdootje geboren. En in Maart 2020 maakte ik de overstap.

Over de producten

Voor Katdootje ben ik altijd op zoek naar de leukste kattenitems voor de kat en de liefhebbers van katten. Kadootjes waar je blij van wordt: kattenbeeldjes, kattentassen, kattensjaals, kattenmanden en nog veel meer. Mijn liefde voor katten en decoreren kan ik zo combineren. En het leukste vind ik, naast het contact met de klanten, het zoeken naar leuke items waar mijn klanten blij van worden.

Wat katdootje uniek maakt?

Naast de winkel hebben we, voor de kattenfans die verder weg wonen, nu ook de webshop. Katdootje staat voor service en persoonlijke aandacht. Wanneer je dat wilt, verpakken wij je katdo in mooi (natuurlijk) kattenpapier.

We besteden aandacht aan iedere bestelling. Dat zoveel mensen enthousiast zijn over Katdootje is te lezen in de reviews en de persoonlijke berichtjes die ik dagelijks ontvang.

Francisca