Wie ben ik

Toen ik , Francisca, 3 jaar geleden vanuit Brabant naar Zeeland verhuisde en mijn  kadowinkel  Woonkunst Middelburg opende( in ons prachtige monumentale pand in het centrum van Middelburg),was ik al op zoek naar unieke items…..items die net even anders zijn….items waar je vrolijk van wordt maar ook items met een verhaal.

Mijn eigen creativiteit komt tot uiting in de aankleding van de winkel en in combinatie met  mijn zelfgemaakte items

Ik ben steeds op zoek naar bijzondere  items  of items die je niet overal ziet, hiervoor ga ik op zoek in zowel binnen- als buitenland en volgens mijn klanten is dat  tot nog toe goed gelukt.

In Maart 2020 start ik  met een nieuwe naam, een webshop, een vernieuwde inrichting en gaan we naast ons huidige assortiment ons specialiseren in katten decoraties en bijzondere items voor de kat. Onze nieuwe naam is afkomstig van de naam van ons pand de Grootte Catte waar ik diverse katten voor maakte die aan de gevel te bewonderen (en te koop ) zijn.

Wat vindt u zoal bij Katdootje? Bijzondere beeldjes en wanddecoraties van katten, kadopakketten voor de kat en de katten fan, items voor jonge liefhebbers van katten , bijzondere kattenmanden met een verhaal. Natuurlijk mooi verpakt zoals u van ons gewend bent

We blijven altijd op zoek naar iets bijzonders!

Francisca